Grillhytte 16,5 m² + hytte 9,2 m² + 1,8m korridor (3,55 m²)

Antall personer: 25-35
Dobbelt vindu: 8 (4 vinduer kan åpnes)
Inne areal: hytta 16,5 m² +korridor 3,55 m² +hytta 9,2 m²
Størrelse dør: 780 x 1500 mm
Størrelse vindu: 880 x 510 mm
Tre: Furu
Tykkelse gulv: 18 mm
Tykkelse tak: 18 mm; Bitumen shingles
Tykkelse vegg: 45 mm
fra 89 000 NOK
Antall:

Vilma klassisk grillhytte er en meget solid hytte og er et rimelig alternativ for alle som ønsker seg en plass for trivelige sammenkomster med gode venner. Her er det plass til hele familien og rom for å hygge seg året rundt uavhengig om sola titter frem eller ikke. Grillhytta er laget av senvokst furu og leveres ubehandlet. Byggesettet kommer i ferdige elementer hvor vinduer er ferdig montert på veggene. Hytta er utviklet for å tåle et barskt norsk klima og med riktig behandling er den mer enn solid nok til å vare år etter år. 

Grillhytta er låsbar og har thermoglass i vinduet på døra. De åte vinduene i hytta er også utstyrt med thermoglass og fire av dem kan åpnes slik at du kan få en rask gjennomlufting hvis du trenger det.

Grillhytta leveres med monteringsanvisninger og tegninger. 2-3 personer kan enkelt sette opp en slik grillhytte på en helg. Husk man trenger ingen byggetillatelse for hytter under 15 m2 på egen eindom. 

Detaljinformasjon


Generelt:
 Sekskantet grillhytte med grunnflate på ca. 29,25m2. Leveres som ferdige elementer med monteringsanvisning. Grillhytten er laget av senvokst furu av høy kvalitet.

Tak: Sort tak shingel som standard. Andre farger kan leveres på bestilling.

Vegger: Veggbord av tømmer i halvrund stokk 45 x 145 mm. Tre av veggene har vinduer og man kan selv velge plassering av vinduene. Veggene er 4.5 cm tykke. 

Gulv: Heldekkende gulv i elementer, hytta leveres med et tett gulv som er forankret i veggene med egne lister. Gulvtykkelse er 1.8 cm. 

Dør: Døren er 150 cm høy og 78 cm bred og leveres med sylinderlås. Dobbelt thermoglass i vinduet.  Nøkkelsett.

Vinduer: Vinduer B 88 cm og H 51 cm med thermoglass som holder meget bra på varmen. Fire av vinduene kan åpnes som standard. Man kan bestille at alle vinduer kan åpnes mot tillegg i prisen. 

Grill: Ikke inkludert 

Pipe/hette: Ikke inkludert 

Innvendige vegger: Ikke inkludert 

Benker: Ikke inkludert