Vilma eksklusiv grillhytte 9,2 m²

Kode: EG92001
Antall personer: 12-15
Inne areal: 9,2 m²
Størrelse dør: 780 x 1500 mm
Størrelse vindu: 880 x 510 mm
Tre: Furu
Tykkelse gulv: 28 mm
Tykkelse tak: 18 mm; Bitumen shingles
Tykkelse vegg: 45 mm
Antall:
Tak farge:
63 500 NOK

Vilma eksklusiv grillhytte på 9,2 m2 er en meget solid hytte og ser mere luksuriøs ut en Vilma klassisk grillhytte. Matriallene er de samme, men hytta er enda penere og se på for deg som virkelig vill imponere dine omgivelser. Vilma eksklsusiv er for alle som ønsker seg en plass for trivelige sammenkomster med gode venner. Her er det plass til hele familien og rom for å hygge seg året rundt uavhengig om sola titter frem eller ikke. Grillhytta er laget av senvokst furu og leveres ubehandlet. Byggesettet kommer i ferdige elementer hvor vinduer er ferdig montert på veggene. Hytta er utviklet for å tåle et barskt norsk klima og med riktig behandling er den mer enn solid nok til å vare nesten uendlig. 

Innvendig er hytta utstyrt med fem benker i solid heltre rundt veggene, og som standard kan to av disse benkene slås ut og brukes som soveplasser. Puter til benkene eller skinn av sau eller rein kan også leveres mot et tillegg i prisen. Over døra er det et lite lagerrom for oppbevaring som er stengt med en luke.

Luxury BBQ Grillen står midt i hytta. Rundt grillen er det treverk som man bruker til bord. Oppslagbare klaffer gjør at man kan få ekstra bordplass ved behov. Med grillen følger det med en stor regulerbar grillrist og to runde rister for å dekke alle kokebehov. Over grillen finner du den sekskantede hetten som sørger for effektiv utlufting av røyken. Man kan heve eller senke hetten etter behov. 

Grillhytta er låsbar og har dobbelt glass  i vinduet på døra. De tre vinduene i hytta er også utstyrt med dobbelt glass  og et av dem kan åpnes slik at du kan få en rask gjennomlufting hvis du trenger det.

Grillhytta leveres med monteringsanvisninger og tegninger. 2-3 personer kan enkelt sette opp en slik grillhytte på en helg. Husk man trenger ingen byggetillatelse for hytter under 15 m2 på egen eindom. Detaljinformasjon


Generelt: Sekskantet grillhytte med grunnflate på 9,2 kvadratmeter. Leveres som ferdige elementer med monteringsanvisning. Hytta bygges i sin helhet av  senvokst tømmer av meget høy kvalitet. Monteres enkelt av 2 personer.

Tak: Sort takshingel som standard ferdig lagt på elementene. Andre farger kan leveres på bestilling.

Vegger: Veggbord av tømmer i halvrund stokk 45 x 145 mm. Tre av veggene har vinduer og man kan selv velge plassering av vinduene (et av vinduene er mulig å åpne)

Gulv: Heldekkende gulv i elementer, hytta leveres med et tett gulv som er forankret i veggene med egne lister.

Grill: Luxury BBQ Grillen er plassert midt i hytta og bygget i stål med justerbar grillrist og 6 plater rundt som har utslagbare klaffer. En skuff under bålkurven fanger opp aske som det er enkelt å tømme ut. Under grillen er det plass til å oppbevare ved/grillkull etc.

Pipe/hette: Regulerbar teleskophette med krage i 45 graders vinkel for god røykutlufting. Hetten kan heves/senkes etter behov.

Benker: Fem benker i solid heltre innvendig rundt veggene.

Dør: 150cm høy dør med sylinderlås. Døren er 78cm bred. Dobbelt isolerglass i vinduet. Nøkkelsett.

Vinduer: Vinduer (B88cm, H51cm) med dobbelt isolerglass som holder meget godt på varmen. Ett av vinduene kan åpnes.