Åpen grillhytte Vilma - 9,2m²

Kode: OG9201
Antall personer: 6-9
Inne areal: 9,2 m²
Tre: Furu
Tykkelse tak: 18 mm; Bitumen shingles
Tykkelse vegg: 45 mm
fra 41 500 NOK
Antall:

Vilma klassisk grillhytte på 9,2 m2 er en meget solid hytte og er et rimelig alternativ for alle som ønsker seg en plass for trivelige sammenkomster med gode venner. Her er det plass til hele familien og rom for å hygge seg året rundt uavhengig om sola titter frem eller ikke. Grillhytta bygges med senvokst tømmer og leveres ubehandlet. Byggesettet kommer i ferdige elementer hvor vinduer er ferdig montert på veggene. Hytta er utviklet for å tåle et barskt norsk klima og med riktig behandling er den mer enn solid nok til å vare år etter år. 

Innvendig er hytta utstyrt med tre benker i solid heltre rundt veggene. Puter til benkene med avtagbart putetrekk kan også leveres mot et tillegg i prisen. 

Grillen står midt i hytta. Rundt grillen er det treverk som man bruker til bord. Med grillen følger det med en stor regulerbar grillrist og to runde rister for å dekke alle kokebehov. Over grillen finner du den sekskantede hetten som sørger for effektiv utlufting av røyken. Man kan heve eller senke hetten etter behov. 

Grillhytta leveres med monteringsanvisninger og tegninger. 2-3 personer kan enkelt sette opp en slik grillhytte på en helg. Husk man trenger ingen byggetillatelse for hytter under 15 m2 på egen eindom. 

Detaljinformasjon


Generelt:
 Sekskantet grillhytte med grunnflate på 9,2 m2. Leveres som ferdige elementer med monteringsanvisning. 

Tak: Sort tak shingel som standard. Andre farger kan leveres på bestilling.

Vegger: Veggbord av tømmer i halvrund stokk 45 x 145 mm. 

Grill: Grillen er plassert midt i hytta og bygget i stål med justerbar grillrist og 6 plater rundt som har utslagbare klaffer. En skuff under bålkurven fanger opp aske som det er enkelt å tømme.

Pipe/hette: Regulerbar teleskophette med krage i 45 graders vinkel for god røykutlufting. Hetten kan senkes7heves etter behov.

Benker: Tre benker i solid heltre innvendig rundt veggene.