Honning for bruke i badstue

Produkt beskrivelse

Honning og andre biprodukter har vært mye brukt i SPA-behandlinger i lang tid. Honningmasker tar vare på kroppen og har en foryngende effekt. Bruk av honningmaske under badstuer forbedrer i tillegg effekten av honning.

Ikke bruk den hvis du er allergisk mot honning!

Vi har honningmasker med te-tree ekstrakt, mynte og salt, kaffe og lavendel,eukalyptus ekstrakt

Badstuehonning brukes til å fremme åpning av porene i huden og for å øke svetteutskillelsen. Dette ledsages av rensing av kroppen og fornyelse av hudcellene. Betennelsesprosedyrene som involverer badstuehonning, lindrer hudprosesser og fremskynder leging av sår og skrubbsår. Badstuehonning hjelper også til å lindre smerter i rygg og ledd. For å rense huden enda mer effektivt og fjerne døde hudceller, bruk denne skrubbeblandingen av honning og kaffe som har en eksfolierende effekt. Denne badstuehonningen er håndlaget av overlegen kvalitet estisk honning, lavendelekstrakt og ren malt kaffe. Med honningen vil du motta en liten tresleiv for å blande den og ta på huden din.

Honning i badstuen hjelper til med å lindre muskelspenninger og utmattelse. Effektiv bruk av honning i badstuen i kombinasjon med andre naturlige ingredienser. Honning hjelper til med å bekjempe cellulitter, gjør huden myk, og under dens innflytelse blir kroppen myk og fløyelsaktig. Honningmasker forbedrer blodsirkulasjonen og normaliserer stoffskiftet.

Honning har en sterk antiseptisk effekt, har rensende og fuktighetsgivende egenskaper, dreper bakterier, reduserer hevelse og betennelse. Det er flott å helbrede brannsår og små sår. Det er også et fuktighetsbevarende middel, noe som betyr at det hjelper å holde huden hydrert. På grunn av alle disse fantastiske egenskapene blir honning også brukt med suksess i behandlingen av kviser.

Antall:
Velg honning maske:
150 NOK

Kaffe-baserte ansiktsmasker er perfekte for å rense og eliminere poser under øynene og hevelse som følge av for eksempel en søvnløs natt. Lavendel har betennelsesdempende egenskaper og lindrer smerter i muskler og ledd. Det stimulerer også blodsirkulasjonen og beroliger tørr, sensitiv hud. En ekstra fordel er duften som har en avslappende effekt på oss. 

Tea tree ekstrakt har antiseptiske, desinfiserende og betennelsesdempende egenskaperhjelper til med å bekjempe kviser og andre urenheter i huden, som ofte utvikler bakteriell betennelse. Det anbefales også for fet hud, har en beroligende effekt, støtter regenerering av epidermis, gir huden en riktig balanse og PH. Det anbefales ved allergiske betennelser i huden, som beroliger de ubehagelige symptomene på kløe. Ingrediensene den inneholder, aktiverer virkningen av leukocytter (hvite blodlegemer), som er ansvarlige for sårhelingsprosessen.

Eukalyptus i kosmetikk har antibakterielle, betennelsesdempende og soppdrepende egenskaper. En ekstra fordel med denne oljen er dens karakteristiske, veldig forfriskende duft.


Mynte er en ingrediens i kosmetikk som beskytter huden mot aldring, lyser den, regulerer arbeidet til talgkjertlene. Det er også flott i kampen mot ufullkommenheter og kviser. Det hjelper med å redusere hudormer og kviser

Salt har avgiftende egenskaper. Det renser huden for giftstoffer og forbedrer dermed tilstanden betydelig. Det er også en utmerket motgift mot cellulitter og strekkmerker - det fremskynder cellulær metabolisme og utjevner hudtonen.

Hvordan bruke badstuehonning?

Det er to hovedmetoder for bruk: honningen gnides på huden i dampbadet eller etter å ha vært i badstu. I det tidligere tilfellet, gå til dampbadet og vent til porene i huden har åpnet seg og svetten har begynt. Ta honningen med deg og legg den i nærheten av de varme steinene slik at den blir varm. Skyll svetten av huden din med varmt vann og begynn å gni honningen på huden din. Honningen absorberer godt ved høye temperaturer, men du bør likevel vente i 5-10 minutter etter at du har brukt honningen for at den skal absorbere helt. Skyll deretter restene av honningen av, men ikke bruk såper og andre badeprodukter! Fremgangsmåten med honning gjør huden myk og elastisk og forsyner den med vitaminer og andre gunstige stoffer.

Det særegne ved den andre metoden for bruk av badstuehonning er dens fantastiske evne til å forynge og vitalisere huden og gjøre den silkemyk. Honningen gnides bare på huden når brukeren har vært i dampbadet flere ganger. Mens du er i dampbadet, plasser glasset med honning på badstueplattformen slik at honningen blir varm. Etter å ha vært i dampbadet, gni huden med et grovt håndkle og påfør honningen på huden med masserende bevegelser.

For å rense huden enda mer effektivt og fjerne døde hudceller, bruk en blanding av honning og salt som har en eksfolierende effekt. Før du bruker peelingblandingen, bør du bruke damprommet riktig. Gå til dampbadet flere ganger, og bruk blandingen på huden din med sirkulære, masserende bevegelser. Når honningen har absorbert seg i huden, skyll kroppen din med vann. Deretter kan du også bruke en næringsrik krem. Etter en slik prosedyre er det ikke behov for å eksfoliere huden din lenge!