Timeglass (tidsmåler)

Produkt beskrivelse

Se for deg en badstue med en tåkete, koselig blackout, stille beroligende musikk og en behagelig duft av oljer. Du ligger på en trebenk og kjenner varmen som omslutter deg. Kroppen og sinnet ditt begynner å slappe av. Det gjenstår bare å bestemme hvor mye tid du vil bruke på denne gleden. Men du står overfor et lite handikap ... Vanligvis er badstuer nedtonet, noe som gjør at timeglasset måler tiden usynlig. Dette er sannsynligvis litt irriterende for deg ... LUGAAH-belyste timeglass løser dette problemet. Sanduret er perfekt synlig, og den riktig valgte lysintensiteten forstyrrer ikke den intime naturen til badstuen. Det måler diskret tidspunktet for økten. Det tar vare på perfekt glede hvert minutt.

Er den eneste opplyste sandklokken/timeglass i verden designet for en tørr badstue.

Timeglasset er opplyst med en energibesparende LED-modul, produsert med OSRAM-dioder. Timeglasset ble laget av et polsk selskap som tok spesielt vare på presisjonen i hvert trinn i implementeringen.

En spesiell teknologi gjør bakgrunnsbelysningen motstandsdyktig mot høy temperatur. I tillegg forårsaker ikke riktig påført elektronikk flimring.

Det er en praktisk løsning som øker komforten ved avslapning. Det er også en innovativ løsning på global skala, og det er derfor den har fått patentbeskyttelse.

For å koble elektriske produkter trenger du elektriker.

2 050 NOK
fra 1 998 NOK
Antall: